Opstart og Tilmelding

 

Går du med en tanke eller drøm om at skulle gå til ridning, eller er du forælder til et barn, som ønsker at gå til ridning? Eller overvejer du at skifte til vores rideklub? Så hjertelig velkommen til! Så læs videre her, hvor vi vil forsøge at guide jer til den allerbedste start i Vindinge Rideklub, og klubbens mange skønne oplevelser med heste og fællesskaber. 

Generelt kan du læse mere om vores priser under Prisliste

 

Prøvetime og Opstart 

I Vindinge Rideklub er det muligt at få en prøvetime, før man beslutter sig for at gå til ridning. En prøvetime kan enten være en time på et hold eller en halv time alene alt afhængig af, hvorvidt man har prøvet at ride før. De fleste nybegyndere starter dog med en halv "enetime", hvor man er alene med hesten og underviseren. Det skaber nogle trygge rammer, og giver rytteren den bedste mulighed for at skabe et godt fundament. 

En prøvetime er generelt en god mulighed for at underviserne kan vurdere, hvor mange enetimer man potentielt kunne have brug for, eller for at se hvilket hold man passer bedst ind på. Det vil altid være underviseren og klubbens daglige leder, som tager den endelige beslutning, men man vil altid være en del af dialogen, så vi sikre at både rytter og underviser er tilpas med den endelig beslutning. Det er ligeledes ens underviser, som vurderer hvornår man er klar til at komme op på et mere rutineret hold eller lignende. Du kan læse mere om vores forskellige typer hold under Rideskoleundervisning.

Udover rideskoleundervisning tilbyder Vindinge Rideklub også muligheden for at have part på rideskolens ponyer/heste, som du kan læse mere om under Rideskolepart, samt muligheden for opstaldning af private heste i klubbens stald, hvilket du kan læse mere om under Opstaldning

Er man interesseret i at starte til ridning eller fortsætte sin læring inden for ridesporten, så kontakt gerne rideklubbens daglige leder og få en god snak om mulighederne. Klubbens daglige leder er også klubbens primære underviser, og hun derfor ansat på fuldtid i klubben. Klubbens øvrige undervisere er også ansat af klubben. Kontaktinformationer ligger under General Kontakt.

 

Tilmelding

Efter en potentiel prøvetime og/eller en snak med klubbens daglige leder og underviser er det vigtigt, at vi får tilmeldt dig rigtigt. Vi har lavet en lille guide til, hvordan man tilmelder sig klubbens online system, som du kan se nedenfor. Efter du har tilmeldt dig vores online system vil du modtage en mail, hvori det indgår hvad du vil blive tilmeldt af hold, kontingent osv. Denne mail skal du "acceptere", og derefter vil du være tilmeldt, hvad der er oplyst i mailen. 

Tilmeldingsguide for alm. medlemmer

Ønsker du at blive opstalder i Vindinge Rideklub foregår det en lille smule anderledes. Først og fremmest skal du kontakte klubbens daglige leder, som du kan finde kontaktoplysninger på under General Kontakt. Her kan du få en rigtig god snak om det at være opstalder i Vindinge Rideklub, og hvad der er af muligheder, da vi selvfølgelig ikke har en ubegrænset mændge af bokse. Det er derfor klubbens daglige leder, som har det overordnede overblik over, hvad der er ledigt. Det er derfor vigtigt, at kontakte hende før du tilmelder dig, da du ellers ikke vil blive godkendt som opstalder. Efter din samtale med vores daglige leder, hvor hun har informeret om hvad dine muligheder er kan du (hvis vi har plads) tilmelde dig vores opstaldning, hvortil vi også har udarbejdet en lille guide, som du kan se nedenfor. 
Du kan selvfølgelig også læse meget mere om opstaldning hos os under Opstaldning

Tilmeldingsguide for opstaldere

 

Afmelding 

Ønsker man ikke længere at være en del af Vindinge Rideklub eller ønsker man blot at blive afmeldt et hold eller lignende skal man sende en mail til Undervisning@vindingerideklub.dk, og klubbens daglige leder vil sørge for, at man vil bliver afmeldt. Skal man skifte hold fra f.eks. tirsdag til torsdag eller skal man rykke op på et mere rutineret hold, vil man blive afmeldt ens nuværende hold og blive tilmeldt det nye, hvor man igen skal "acceptere" ændringen pr. mail. Det er ikke muligt at afmelde sig selv. 

Du kan læse mere om denne i vores brugerbetingelser her