Vores heste


April

Tysk Sportspony 17 år

April er en af de lidt mindre ponyer på rideskolen. Hun er en pony med masser energi, som til tider godt kan være ude på lidt ballade. Hun er dog også en følsom pony, der elsker godt selskab.

Silke

Blanding 17 år

Silke er rideskolens bedste springpony, men er også meget følsom, og derfor brug for en rolig rytter. Udover spring er hun også en rigtig god lærepony til dressur, hvis man gerne vil noget mere. Hun elsker også en god tur i hedeland, dog kræver et lidt mere erfaren rytter, da hun kan blive lidt usikker.

Rosie

Welsh Pony 19 år

Rosie er efterhånden en rutineret dame, da hun har været på rideskolen i mange år. Hun er energibombe uden lige, men er samtidig en meget forsigtig pony, som passer godt på sine ryttere. Springning er ikke hendes ynglindsaktivitet, men hun nyder at gå dressur og at tage en frisk galoptur i hedeland.

Freja

Blanding 13 år

Freja er staldens brogede dame, som er både sød og bestemt. Hun nyder en lang tur i hedeland, og kan også gå en flot dressur. Hun har dog brug for en bestemt rytter, men det kan også være utrolig lærerigt.

Mikado

Blanding 19 år

Mikado er en rutineret herre på rideskolen, som har lært mange børn at ride. Han er super god til de helt nye ryttere, og en kammerat i både dressur og spring. Derudover er han meget behagelig at omgåes.

Netta

Lippizaner 19 år

Netta er bestemt dame, som elsker at springe og gerne med fart på. Dressuren er heller ikke dårlig, og med den rigtige rytter kan man nå langt og lære meget.

Fiona

Blanding 14 år

Fiona er en super sød pony, som er nem at holde af. Hun kan både rides af nybegyndere og lidt mere øvede ryttere, så længe deres ben ikke er for lange, da hun kun er 125 cm. i stang. Hun kan både gå dressur og springe, og elsker en frisk galoptur i hedeland.

Lobas

Oldenborg 14 år

Lobas er rideskolens største dreng med et hjerte af guld. Lobas kan både gå dressur og springe samt en hyggelig tur i hedeland. Han er god til nybegyndere, men er også god for de mere øvede.

Nikita

Blanding 15 år

Nikita er tidligere polohest, og er derfor heller ikke bange for lidt fart. Hun er dog super lærenem, og går derfor både med nybegyndere og de mere rutinerede ryttere.

Lille Grå

Kroatisk Varmblod 13 år

Lille Grå er en bestemt dame, som gerne siger sin mening. Hun er en skimlet pony på 146 cm, som både kan gå dressur og springe, og så er hun altid klar på en frisk tur i hedeland.

Arkibal

Trakehner 11 år

Mango

Blanding 6 år