Vores heste


April

Tysk Sportspony 19 år

April er en af de lidt mindre ponyer på rideskolen. Hun er en pony med masser energi, som til tider godt kan være ude på lidt ballade. Hun er dog også en følsom pony, der elsker godt selskab.

Freja

Blanding 15 år

Freja er staldens brogede dame, som er både sød og bestemt. Hun nyder en lang tur i hedeland, og kan også gå en flot dressur. Hun har dog brug for en bestemt rytter, men det kan også være utrolig lærerigt.

Lobas

Oldenborg 16 år

Lobas er rideskolens største dreng med et hjerte af guld. Lobas kan både gå dressur og hyggelig tur i hedeland. Han er god til nybegyndere, men er også god for de mere øvede.

Silke

Blanding 19 år

Silke er rideskolens bedste springpony, men er også meget følsom, og har derfor brug for en rolig rytter. Udover spring er hun også en rigtig god lærepony til dressur, hvis man gerne vil noget mere. Hun elsker også en god tur i hedeland, dog kræver et lidt mere erfaren rytter, da hun kan blive lidt usikker.

Rosie

Welsh Pony 20 år

Rosie er efterhånden en rutineret dame, da hun har været på rideskolen i mange år. Hun er energibombe uden lige, men er samtidig en meget forsigtig pony, som passer godt på sine ryttere. Springning er ikke hendes ynglingsaktivitet, men hun nyder at gå dressur og at tage en frisk galoptur i Hedeland.

Fiona

Blanding 16 år

Fiona er en super sød pony, som er nem at holde af. Hun kan både rides af nybegyndere og lidt mere øvede ryttere, så længe deres ben ikke er for lange, da hun kun er 125 cm. i stang. Hun kan både gå dressur og springe, og elsker en frisk galoptur i hedeland.

Ricko

Fjordhest 17 år

Baksi

Haflinger 4 år

Brune

Dansk Varmblod 8 år

Casino

19 år

Lille Grå

Kroatisk Varmblod 15 år

Lille Grå er en bestemt dame, som gerne siger sin mening. Hun er en skimlet pony på 146 cm, som både kan gå dressur og springe, og så er hun altid klar på en frisk tur i hedeland.

Heartache (Hvide)

Dansk Varmblod 17 år

Lilja

4 år