Stævneudvalg

 

Vindinge Rideklubs stævneudvalg har den primære rolle at varetage og arrangere stævner i klubben. 

I løbet af året afholder Vindinge Rideklub et stort udvalg af stævner, der favner hele bredden fra elevskoleryttere til eliten. Vi afholder stævner fra D-B niveau og i de primære discipliner dressur, spring og distance. 

Det er udvalgets primære opgave at planlægge stævneåret og tilretterlægge et år, der giver mulighed for at Vindinge Rideklubs medlemmer kan dygtiggøre sig i forskellige discipliner, og med afholdelse af stævner på flere forskellige niveauer og discipliner forsøger vi at opfylde netop dette. Derudover står vi også for at arrangere de enkelte stævner, hvor opgaverne bl.a. kan være at skaffe sponsorere, lave hjælperlister, oprette propositioner, skaffe dommere osv. 

Stævneudvalget arbejder tæt sammen med caféudvalget og facilitetsudvalget for at skabe de bedste rammer for vores stævner. 

Har man lyst til at være en del af vores lille udvalg, så tag endelig fat i en af os. Vi har uden tvivl en opgave for alle uanset om man har erfaring med stævner elle ej. 

 

Kontaktinformationer:

Medlemmer: 
Kamilla Sørensen, Pernille Kaudi, Karoline Sørensen, Pernille Mastek, Kika Paterson, Diana Bomgaard, Clara Thomsen og Michael Ladegaard. 

Mails

Dressur@vindingerideklub.dk
Spring@vindingerideklub.dk