Bliv Sponsor

 

Vindinge Rideklub er stolte af at have gode samarbejder med deres sponsorer, om dette er sponsorer til stævner eller rideklubben. Dit sponsorbidrag vil være med til at hjælpe med sponsorgaver til vores stævner, til forbedring af faciliteter og forhold for vores medlemmer. 

Vi arbejder altid på at have glade sponsorer, hvor vi indgår i samarbejder, der har fordel for begge partnere. 

Ved sponsorering finder vi den løsning der passer dig bedst og giver bedst mulighed for at give reklame og positiv omtale tilbage til vores sponsorer. 

Ved stævnesponsering, kan der være tale om pengepræmier eller præmier, til de vindene equipager. Her er det muligt at få en klasse navngivet med sit firmanavn og derved få ekstra eksponering eller man kan vælge at sponsere til flere forskellige klasser. Til stævner, er der mulighed for opsætning af reklameskilte og bod, der derved medføre direkte kontakt med rytterne. 

Ønsker man eksponering året rundt er der mulighed for opsætning af skilt i vores ridehus. Prisen for dette afhænger af størrelse på skiltet. Ved skilt i ridehuset vil man have daglig eksponering til vores elevskoleryttere, privatryttere og ryttere der kommer udefra til undervisning. 

Hvis du ønsker at høre mere om dine muligheder for at hjælpe klubben og samtidig få eksponeret din virksomhed gennem et mindre eller større sponsorat, så send endelig en mail til: sponsor@vindingerideklub.dk