Ridelejr 2024


Vindinge Rideklub tilbyder igen i år ridelejr for klubbens egne medlemmer og for andre børn, der går til ridning. Vi tilbyder en hyggelig og lærerig ridelejr, hvor børnene får en alsidig oplevelse med hestene og en masse gode oplevelser sammen med andre børn. 

Børnene får mulighed for at ride to gange dagligt og får indblik i hvordan hestene passes i stalden. Der vil være forskellige former for ridning og leg med hestene, så man kan få prøvet forskellige discipliner. Al ridning foregår naturligvis under opsyn og sammen med en underviser. 

Vi tilbyder ridelejr på flere forskellige niveauer, så det er muligt at få en dejlig ridelejr uanset om man har gået til ridning i kort tid eller er mere øvet. Ryttere med egen hest er også velkomne, men det skal aftales særskilt, så vi sikrer at vi har en boks ledig til hesten. 

Der overnattes på rideklubben, og serveres mad 3-4 gange om dagen. Derudover vil der være en lille kiosk, hvor børnene kan købe lidt slik og en sodavand. 

Ridelejr for de øvede ryttere:
Her skal børnene selv kunne sadle op og ride selvstændigt rundt i både skridt, trav og galop samt ride en tur i Hedeland uden at skulle trækkes. 

Dato: 29/6-4/7
Aldersgrænse/Niveau: 12 år / Øvet 
Pris: 3250 Kr. 

 

Mellem ridelejr for alle midt i mellem: 
Denne ridelejr er ikke for de helt nye, men heller ikke for de helt øvede. Børnene skal selv kunne sadle op og ride selvstændigt rundt i både skridt, trav og galop. 

Dato: 6/7-9/7
Aldersgrænse/Niveau: 10 år / Mellem niveau 
Pris: 2250 Kr. 

 

Miniridelejr for begyndere og de helt unge ryttere:
Denne type ridelejr udbydes for de helt unge ryttere og vare tre dage. Her kan selv de mindste børn og nybegyndere være med, og børnene behøver ikke selv at kunne sadle op. De skal blot være vant til at færdes i stalden og kunne ride i både skridt og trav. Klubben sørger for hjælpere, der er behjælpelige med at sadle op og trækker gerne, når vi rider en tur i Hedeland. 

Miniridelejr 1:
Dato
: 11/7-13/7
Aldersgrænse/Niveau: 7 år / Begynder niveau
Pris: 1950 Kr. 

Miniridelejr 2: AFLYST
Dato:
14/7-16/7
Aldersgrænse/Niveau: 7 år / Begynder niveau 
Pris: 1950 Kr. 

Miniridelejr 3 - UDEN overnatning: 
Dato:
9/8-11/8
Aldersgrænse/Niveau: 6 år / Begynder niveau 
Pris: 1500 Kr. For alle ridelejre gælder, at der skal være minimum 8 børn tilmeldt for at de gennemføres. Der vil ligeledes være et maximum antal pladser, så tilmelding er efter først-til-mølle princippet.

Tilmelding er bindende, og sker via vores webshop HER

Alt kontakt inden ridelejren skal ske på mail: Undervisning@vindingerideklub.dk