Ridelejr 2024

Beskrivelse

Ridelejr 2024

Så er der åbent for tilmelding til Vindinge Rideklubs Ridelejre i 2024!!


Tilmeldingen foregår således at man tilmelder sig den ønskede uge ved at klikke på den nedenfor, og derefter indtaster man oplysningerne på den rytter, som skal på ridelejr (har rytteren allerede en profil, kan man med fordel logge ind, så vil alle oplysningerne allerede være der). Der er et begrænset antal pladser, så der vil være tilmelding efter først-til-mølle princippet. Pladserne er dog primært tilegnet Vindinge Rideklubs egne ryttere, og de vil derfor blive prioriteret. 

Efterfølgende bedes I sende en mail til Undervisning@vindingerideklub.dk med hesteønsker, og vi vil forsøge at tilgodese så mange af dem, som det er muligt. 

Ønsker man at deltage med egen hest, bedes man starte med at sende en mail til Undervisning@vindingerideklub.dk, og vi vil åbne en ekstra plads, hvis det er muligt. 

OBS! Pengene for ridelejren vil blive trukket ca. 30 dage før ridelejren. (Pengene vil dog være reserveret på jeres kort fra den dag i tilmelder)

I kan læse meget mere om vores ridelejr under fanen Ridelejr Information. Her kan I også hvad de forskellige typer ridelejre kræver af rytterne. 

Og er du i tvivl om hvilken ridelejr der ville passe til dig eller dit barn, så tag en snak med klubbens undervisere.

Vi glæder os til at se jer alle til nogle hyggelige timer over sommeren!Pris3.250,00 DKK