Ridelærere søges til Vindinge Rideklub

Vindinge Rideklub søger ridelærere over 18 år til at varetage undervisningen af klubbens elevskole. Vi har 12 søde rideskoleheste og en masse skønne elever. Klubben drives af klubbens bestyrelse og ligger naturskønt op af Hedeland. 

Stillingsbeskrivelse
Som ridelærer hos os bliver du en del af et team af dygtige undervisere, og du kommer til fast at varetage undervisningen en ugedag fra ca. 16.00-20.00. Stillingen er ca. 4-5 timer ugentligt pr. undervisningsdag med mulighed for at opnå yderligere timer i tilfælde af sygdom hos de andre ridelærere og i forbindelse med weekendarrangementer. Desuden vil der være en del ekstra arbejde i skolernes sommerferie i forbindelse med afholdelse af ridelejre. 

Dine opgaver omfatter hjælp med opsadling, undervisning af begyndere, let øvede og øvede ryttere samt tjek af oprydning og heste efter endt ridning. Der er vigtigt, at du formår at være positivt anvisende og med overskud vil dele din glæde ved børn, heste og ridning. Du er en rigtig foreningsperson, som forstår vigtigheden af at fremme fællesskabet omkring hestene. 

Kvalifikationer
Den ideelle kandidat har erfaring med undervisning i dressurens grundprincipper, men kan også hjælpe med en hurtig vending i ponygames og lidt begynderspring. Har du før arbejdet med børn, pædagogik og undervisning er det også en fordel. 

Løn og ansættelsevilkår 
Stillingen er timelønnet. Du er velkommen til at byde ind med eget CVR-nr.
Ansættelsessted er Vindinge Rideklub, Mosestykket 21, 4000 Roskilde
Ved ansættelse indhentes straffe- og børneattest.  

 

Send eventuelle spørgsmål, ansøgning og CV til Personale@vindingerideklub.dk