Bootcamp

 

Vindinge Rideklub tilbyder som noget helt nyt bootcamps for klubbens egne medlemmer. Her får rytterne mulighed for at dygtiggøre og udvikle sig på et højere niveau med mere intensiv undervisning. 

Vores bootcamps er målrettet de mere rutinerede ryttere, og det er derfor et krav, at man kan befærde sig iblandt heste uden opsyn, og at man selv kan sadle op og af samt ride selvstændigt. Vi forbeholder os derfor retten til at sige afvise ryttere, hvis det vurderes, at de ikke er klar til bootcamp.

Hvad kan man forvente?

Der vil aldrig være 2 ens bootcamps, så det kan derfor være svært at give et overblik over, hvad der præcis vil komme til at foregå, men vi garanterer sjove og spændende udfordringer. Vi vil f.eks. bestræbe os på at hente hjælp udefra enten iform af undervisere, trænere, dommere eller lignende, og fagligheden vil derfor favne både bredt og dybt. Derudover vil der også være mulighed for, at vi får besøg af f.eks. dyrlæge, smed eller lignende, så man kan blive bedre til at aflæse tegn ift. sygdom og skader. Det kan også forekomme, at vi skal på udflugt, hvor rytterne vil få indsigt i andre former for ridning såsom western, voltige eller væddeløb. Det er kun fantasien der sætter grænser for vores bootcamps, og derfor er det også vigtigt, at man er rutineret og selvstændig nok til at deltage. 

En bootcamp er derfor lige noget for dig, som søger lidt nye udfordringer og ønsker at lære mere på et højere niveau. 

 

Der er på nuværende tidspunkt ikke planlagt nogen ny bootcamp. 

 

Der skal være minimum 6 ryttere tilmeldt bootcampen før den gennemføres, og der vil ligeledes være et maximum antal pladser, så tilmelding er efter først-til-mølle princippet.

Tilmelding er bindende, og sker via vores webshop.