Efterårsstævne

Antal tilmeldte: 18 Pris: 0 DKK Lokation:
Mosestykket 21, Vindinge
4000 Roskilde
Dato:
01-10-2023 09:00 - 13:00
Sidste frist for tilmelding:
24-09-2023
Beskrivelse

Sommeren er nu slut, og vi er ved at gå den kolde tid i møde. Vi har derfor besluttet at fejre efteråret med at et elevstævne, hvor alle elever kan prøve kræfter med et ridestævne. 

Denne gang bliver der afholdt dressur, og der vil være mulighed for både at ride program med og uden galop. Derudover har vi besluttet også at afholde en opstillingsklasse.

Opstillingsklasse fungerer meget ligesom en holdridningsklasse, og det betyder, at man er 2-3 ryttere på banen ad gangen. Rytterne vil ride efter hinanden (ligesom på et rækkehold), og de vil ride nogle øvelser, som vil blive råbt op. Det vil typisk være øvelser såsom skråt igennem, volte og slangegang. Er man derfor lidt nervøs for at ride på banen alene, er dette en perfekt mulighed for at få en tryg stævnestart. Man vil I denne klasse kun blive bedømt på ens opstilling. 

Der vil være en FLOT roset til alle ryttere! 

Klasserne vil se ud således:

1. Opstillingsklasse

2. LD1

3. LC1 - Åben for alle 

4. LC1-LC3 - Åben for parter på øvet hold

Miniput ryttere kan kun være med i opstillingsklassen.
Begyndere må ride i opstillingsklasse og LD1.
Mellemryttere må ride LD1 og LC1.
Letøvet og øvet med ride LC1.

Det er meget vigtigt, at I  tilmelder børnene i deres egne navne.

Vi vil forsøge at fordele hestene efter bedste evne, men I kan tilvælge den hest I ønsker mest, når I tilmelder jer på hjemmesiden. Har I nogen spørgsmål bedes i kontakte os på mail: undervisning@vindingerideklub.dk, og hvis I har nogen, ønsker eller kommentarer bedes I skrive dem under Ønsker nederst. 

Sidste tilmelding er d. 24/9, og vi vil forsøge at få lagt startlisterne op hurtigst muligt derefter. Stævnet vil foregå indendørs under trygge velkendte rammer, og der vil blive solgt lidt slik, kage, kaffe, te og sodavand i undervejs. 

Vi håber at se mange rideglade ryttere til en hyggelig dag!

Kh.
Stævneudvalget, Louise, Philippa og Jamilla

Stævne valg

Opstillingsklasse
LD1
LC1 - Åben for alle
LC1-LC3 - Åben for parter på øvet hold

Ekstra information

Ønsker:

Kontakt info

Disse informationer er krævet til at gennemføre online betalinger i henhold til de nye EU regler for sikker online betaling (3D secure). Læs mere omkring dette her.

Pris: 0 DKK