Rid for dommer

Antal tilmeldte: 3 Pris: 0 DKK Lokation:
Mosestykket 21
4000 Roskilde
Dato:
27-08-2022 10:00 - 14:00
Sidste frist for tilmelding:
20-08-2022
Beskrivelse

Vindinge Rideklub har i år ikke afholdt mange dressurstævner, hvor man har haft mulighed for at øve sig til årets klubmesterskab. Vi vil derfor afholde en træningsdag d. 27/8, hvor vi har inviteret en dommer til at komme og give jer en bedømmelse. 

En bedømmelse varer ca. 20 minutter, hvor man først vil ride det ønskede program, herefter vil dommeren give jer noget konstruktiv feedback, og man vil så ride sit program igen. Den første dommer vi har skaffet er Niels-Erik Bøchmann, som tager 300 kr. for de 20 minutter. Han tager maks 10 ryttere på dagen, og det vil være først-til-mølle. 

Der tilmeldes over denne begivenhed, og man skal under "Ønsker/Program" skrive det program, man ønsker at ride samt hvilken hest, man ønsker at ride på. 
Er man elevrytter SKAL man have godkendt sin tilmelding af Stacie, da vi har et begrænset antal heste. Tilmelder man sig som elevrytter, skal man vælge den hest man ønsker sig mest under tilmeldingen, og vi vil forsøge at få det til at gå op. 

Har man nogen spørgsmål er man velkommen til at kontakte os på: Dressur@vindingerideklub.dk

 

Mvh. 
Stævneudvalget. 

Stævne valg

Niels-Erik Bøchmann

Ekstra information

Ønsker/Program:

Kontakt info

Disse informationer er krævet til at gennemføre online betalinger i henhold til de nye EU regler for sikker online betaling (3D secure). Læs mere omkring dette her.

Pris: 0 DKK