Klubmesterskab i dressur 2022

Antal tilmeldte: 9 Pris: 0 DKK Lokation:
Mosestykket 21
4000 Roskilde
Dato:
17-09-2022 10:00 - 12:00
Sidste frist for tilmelding:
10-09-2022
Beskrivelse

Vindinge Rideklub afholder klubmesterskab i dressur d. 17/9, hvor man kan starte et valgfrit dressurprogram indenfor sværhedsgraderne 0-2, hvilket betyder at ponyrytterne må starte fra LD2-LA2, og hesterytterne må starte fra LC1-LA6. 

Vinderne vil modtage et FLOT æresdækken, så man kan ride og blære sig med sin flotte titel hele vinteren! 
 

Klasserne ser ud således: 
1. Klubmesterskab Pony (LD2-LA2)

2. Klubmesterskab Hest (LC1-LA6)

Sværhedsgraduering: 
Sværhedsgrad 0 = 0 
Sværhedsgrad 1 = 1,02
Sværhedsgrad 2 = 1,04

 

Der tilmeldes over denne begivenhed, og man skal under "Ønsker/Program" skrive det program, man ønsker at ride samt hvilken hest, man ønsker at ride på. 
Er man elevrytter SKAL man have godkendt sin tilmelding af Stacie, da vi har et begrænset antal heste. Tilmelder man sig som elevrytter, skal man vælge den hest man ønsker sig mest under tilmeldingen, og vi vil forsøge at få det til at gå op. 

Der rides efter OUT-reglerne, som I kan læse mere om her: Dressurreglement 2022 med synlige rettelser.pdf (rideforbund.dk) (side 22)

Det er kun muligt at starte 1 gang pr. equipage, men en hest/pony må gerne gå flere starter med forskellige ryttere. Det er også tilladt at starte på flere ponyer/heste, men det er kun det bedst nåede resultat som tages med videre, dvs. at en rytter kun kan opnå 1 placering. 
Derudover skal man også være medlem af Vindinge Rideklub for at deltage. 

Sidste tilmelding er d. 10/9, og vi forsøge at få lagt startlisterne op hurtigst muligt derefter. Startlisterne vil også blive lagt her på begivenheden. 

Skulle man have nogen spørgsmål er man velkommen til at skrive til: Dressur@vindingerideklub.dk

 

Mvh. 

Stævneudvalget. 

Stævne valg

Klubmesterskab Pony
Klubmesterskab Hest

Ekstra information

Ønsker/Program:

Kontakt info

Disse informationer er krævet til at gennemføre online betalinger i henhold til de nye EU regler for sikker online betaling (3D secure). Læs mere omkring dette her.

Pris: 0 DKK