Efterårshygge

Antal tilmeldte: 32 Pris: 0 DKK Lokation:
Mosestykket 21, Vindinge
4000 Roskilde
Dato:
18-10-2021 09:00
22-10-2021 15:00
Sidste frist for tilmelding:
14-10-2021
Beskrivelse

Efterårsferie = HYGGE! 

Vi har derfor besluttet at afholde lidt forskellige arrangementer i løbet af efterårsferien. Man må tilmelde sig alle de arrangementer man har lyst til, men der er begrænset antal pladser hver dag, og vi kan derfor lukke nogen af dagene før sidste tilmelding. 

Ugen indeholder både spring, ponygames, tur og miljøtræning, så der er noget for en hver smag, og har man som privatrytter lyst til deltage med egen hest, er man mere end velkommen til at tilmelde sig. I det tilfælde må I dog meget gerne skrive under "Ønsker", at I har egen hest med. 

Programmet vil se ud således: 

Mandag d. 18/10 - Miljøtræning

Info: Miljøtræning er for alle, og foregår ikke til hesteryg men til fods. Vores søde staldmor Nadja har endnu engang sagt ja til at sætte lidt udfordringer op for jer og hestene, hvor I skal samarbejde med hesten om at overkomme udfordringerne. Udover forhindringerne vil der også komme et par gode råd ift. at forstå hestenes signaler, så vi lære at kommunikere med dem på bedste vis. Dette vil også være lærerigt ift. at skulle hente heste på fold eller lignende. 

Miljøtræning er en god mulighed for at få en anderledes oplevelse med hestene end den sædvanlige baneridning. 

Aktiviteten vil vare fra kl. 9.00-12.00. 

Se tider HER 

Tirsdag d. 19/10 - Spring Let/Svær

Info: Selvom man aldrig har prøvet at springe før kan man sagtens tilmelde sig denne aktivitet, da der både vil være et begynderhold og et mere øvet hold. Begynderholdet (Let) vil ride over bomme eller spring på maks 30 cm., og det vil samtidig være muligt at blive trukket over springene. Dette er en god mulighed for at prøve kræfter af med at springe under trygge forhold. 

Det mere øvede hold vil springe mellem 30-60 cm, alt afhængig af hvad man har lyst til. Det er her en nødvendighed at rytteren selv kan styre rundt i alle gangarter, da man ikke vil have muligheden for at blive trukket. 

Denne aktivitet er en perfekt mulighed for at øve sig til stilspringning, som er en af vores julekonkurrencer d. 27/11, hvor der bliver konkurreret på at ride den flotteste tur. 

Vi starter kl. 9.00, hvor hold nr. 1 vil sadle op og gøre hestene klar, mens de andre hold vil hjælpe med at sætte banen op. Efterfølgende vil der blive redet på det tider i ser i den vedhæftede fil. Når det sidste hold er færdig med ride, vil de andre hold hjælpe med at rydde banen op igen. 

Se ridetiderne HER 

Onsdag d. 20/10 - Efterårstur i Hedeland

Info: Efterårstur i Hedeland er også en aktivitet for alle. Vi sadler op/af i fællesskab og skridter en tur ud i Hedeland. Det er den perfekte mulighed for at komme og få lidt frisk luft til hesteryg. Samtidig er det også den perfekte mulighed for at stifte bekendtskab med at ride tur. Der vil være et par frivillige med til fods, så alle kan være med. 

Aktiviteten starter kl. 9.00, hvor vi sadler op i fællesskab. Herefter rider vi alle en tur i lergraven, hvor der vil være et par hjælpere til fods. Vi regner med at være hjemme igen mellem 10.00 og 11.00, og så sadler vi af i fællesskab. 

Se hestefordelingen HER

Torsdag d. 21/10 - Ponygames Let/Svær

Info: Vi sætter både en svær og let bane op i ponygames, hvilket betyder at alle kan være med. Det lette bane kan både rides i skridt, trav og galop, og for de helt små kan man blive trukket igennem nogle af øvelserne. 
Den svære bane er for dem som selv kan styre rundt og gerne vil give den lidt gas, da det er ikke muligt at blive trukket igennem banen. 

Denne aktivitet er også den perfekte mulighed for at øve til vores julekonkurrencer d. 27/11, hvor vi konkurrere på have den hurtigste tid. 

Vi starter kl. 9.00, hvor hold nr. 1 vil sadle op og gøre hestene klar, mens de andre 2 hold vil hjælpe med at sætte banen op. Efterfølgende vil der blive redet på det tider i ser i den vedhæftede fil. Når det sidste hold er færdig med ride, vil de andre 2 hold hjælpe med at rydde banen op igen. 

Se ridetiderne HER 

Fredag d. 22/10 - Miljøtræning

Info: I påsken var vores miljøtræning super populær, og vi har derfor besluttet at afholde det over 2 omgange denne gang. Det betyder også, at der kommer lidt mere fokus på den enkelte deltager. 

Aktiviteten vil vare fra kl. 9.00-11.00. 

Se tiderne HER 

HUSK at melde børnene til i deres egne navne. 

Jeg vil som altid forsøge at fordele hestene efter bedste evne, og I kan tilvælge den hest I ønsker mest, når I tilmelder jer et arrangement. Har I nogen spørgsmål er I velkomne til at skrive til mig på mail: Undervisning@vindingerideklub.dk. Jeg vil gerne frabede, at I skriver jeres ønsker over sms, messenger osv., da det ikke er til at holde styr på. 

Er I i tvivl om hvilke aktiviteter der kunne være interessante for jer, så tal enten med mig (Stacie) eller jeres egen underviser. 

Sidste tilmelding er d. 11/10, og jeg vil forsøge at få lagt de endelige tider og lister op hurtigst muligt derefter. 

Jeg glæder mig til at se mange af jer til nogle hyggelige dag i ferien! 

Kh. 
Stacie og Nadja

Stævne valg

Mandag d. 18/10 - Miljøtræning
Tirsdag d. 19/10 - Spring Let/Svær
Onsdag d. 20/10 - Efterårstur i Hedeland
Torsdag d. 21/10 - Ponygames Let/Svær
Fredag d. 22/10 - Miljøtræning

Kontakt info

Disse informationer er krævet til at gennemføre online betalinger i henhold til de nye EU regler for sikker online betaling (3D secure). Læs mere omkring dette her.

Pris: 0 DKK