Julekonkurrence

Antal tilmeldte: 5 Pris: 0 DKK Lokation:
Mosestykket 21, Vindinge
4000 Roskilde
Dato:
27-11-2021 09:00 - 16:00
Sidste frist for tilmelding:
21-11-2021
Beskrivelse

Julen står for døren, og det er derfor på sin plads med lidt hyggelig julekonkurrence! 

Denne gang er der ikke kun dressur på programmet, men også spring samt ponygames. Først og fremmest vil der være mulighed for at rytterne kan lave deres egen Pas de Deux, hvor rytterne danner par med hinanden og selv laver deres program. Husk at skrive hvem I danner par med under "Ønsker", når I tilmelder jer denne klasse. 

Dernæst er der ponygames på programmet, hvor der både er mulighed for at ride en svær eller en let bane. Den lette bane vil både kunne gennemføres i skridt, trav og galop, og det er også muligt at blive trukket på hele turen eller dele af turen. Den svære bane er for de lidt mere modige ryttere, som er klar på at give den maks gas! Der er ikke mulighed for at blive trukket, og banen vil være væsentlig sværere end den lette. Begge klasser vil konkurrere på tiden. 

Sidst men ikke mindst vil der også være stilspring, hvor der også vil være både en svær og en let bane. Den lette bane er for de mere urutinerede springryttere, som gerne vil prøve kræfter med lidt springning. Springene på den lette bane vil være maks 30 cm høje, og det er muligt at blive trukket rundt på banen. Den svære bane er for de mere rutinerede ryttere, som selv kan styre rundt på en springbane i enten trav eller galop, og springene vil være maks 50 cm høje. Begge klasser vil blive bedømt som stilspring, hvilket betyder at rytterne vil blive bedømt på hvordan de rider, og dermed ikke på tid. 

Alle ryttere vil modtage en FLOT roset samt en lille slikpose. 

Klasserne vil se ud således: 

Kl. 1 Pas de Deux 

Kl. 2 Ponygames - Let 

Kl. 3 Ponygames - Svær 

Kl. 4 Stilspring - Let (30 cm)

Kl. 5 Stilspring - Svær (50 cm)

Det er meget vigtigt, at I tilmelder børnene i deres egne navne. 

Vi vil forsøge at fordele hestene efter bedste evne, men I kan tilvælge den hest I ønsker mest, når I tilmelder jer på hjemmesiden. Har I nogen spørgsmål bedes i kontakte mig (Stacie) på mail: Undervisning@vindingerideklub.dk, og hvis I har nogen ønsker eller kommentarer bedes I skrive dem under "Ønsker" nederst. Jeg vil gerne frabede, at I skriver jeres ønsker over sms, messenger osv., da det ikke er til at holde styr på. 

Sidste tilmelding er d. 21/11, og vi vil forsøge at få lagt startlisterne op hurtigst muligt derefter. Der vil blive solgt slik, kage, kaffe, te og sodavand undervejs. 

Vi håber at se mange juleglade ryttere til en hyggelig dag! 

Kh. 
Isabella, Filipa, Stacie og Stævneudvalget

Stævne valg

Pas de Deux
Ponygames - Let
Ponygames - Svær
Stilspring - Let (30 cm)
Spring - Svær (50 cm)

Kontakt info

Disse informationer er krævet til at gennemføre online betalinger i henhold til de nye EU regler for sikker online betaling (3D secure). Læs mere omkring dette her.

Pris: 0 DKK